Den enkeltes grundejers pligter omkring rengøring af sti- og vejarealer

Dato 12-07-2023

Vi har i mange år nydt godt af, at der må sprøjtes for ukrudt i vores område. Her tænkes på stier som støder op til grundejer, hvor der her følger rengøringspligt med. Det har desværre været svært for mange, at leve op til denne forpligtelse, selv efter der har været udleveret skidtseddel m.m. om at få det bragt i orden.  

Fra år 2024 vil det blive forbudt at bruge disse sprøjtemidler mod ukrudt.  

Da vi fortsat ønsker at vores område, skal fremstå i pæn stand, vil det fra bestyrelsen kræve ekstra arbejde at opretholde dette, samtidig med at være politimænd. Det sidste vil vi helst undgå.  

Vi vil derfor fortsat fremadrettet rette fokus på dette område, for at få informeret den enkelte grundejer om, at det er en pligt, at dette arbejde gøres, af den enkelte grundejer, så det ikke bliver nødvendigt for bestyrelsen løbende, at skulle følge op på, om det bliver rengjort, så vi fortsat kan bibeholde, et pænt område til gavn for alle.  

Vi kan og vil derfor hvis det viser sig, at den enkelte grundejer ikke kan leve op til dette, at være nødsaget til at få det rengjort på den enkeltes grundejers regning, hvilket vi helst vil undgå, men kan være nødsaget til især fra år 2024, hvor der ikke må sprøjtes for ukrudt.  

Så lade os løfte i flok og få det gjort, allerede fra nu af. God sommer.